Pasen - Hij voor ons

Het is bijzonder om in de lijdenstijd met de kinderen toe te leven naar Pasen. In acht lessen kijken we naar de tijd van toen en de tijd van nu, naar de overeenkomsten en de betekenis ervan voor ons. Wat herkennen we, wat kunnen we ervan leren, wat heeft het ons te zeggen? Elke serie werkt toe naar een eindproduct en heeft aandacht voor verbinding tussen de kinderen en de rest van de gemeente.

Deel 1: Verlaten (4-7 jarigen)

In deze lessenserie denken we met de kinderen na over verlatenheid en ontdekken we dat Jezus door God verlaten werd opdat wij nooit meer door God verlaten zullen worden. Maar dat ervaren we zelf lang niet altijd zo. Het is goed om elkaar er steeds aan te herinneren dat God bij ons wil zijn. Tijdens lessen werken we dan ook toe naar een presentatie of tentoonstelling. Daarvoor vind je tips en materialen in het lesboek. Bekijk ook de beschrijving en onze presentatie.

 

Het bijbehorende projectlied vind je hier.

 

(meer informatie)

Code: P.11

Prijs: € 25,00

Aantal:

Deel 1: Verlaten (8-12 jarigen)

Dit bovenbouwpakket hoort bij het onderbouwpakket ‘Pasen - Hij voor ons’ deel 1. De lesindeling en de starter in de kerk zijn hetzelfde. De Bijbelverhalen en verwerking zijn geschikt voor 8-12 jarigen.

Onder- en bovenbouwpakket samen kosten €40,=. Kies daarvoor Pasen deel 1 (compleet).

(meer informatie)

Code: P.12

Prijs: € 25,00

Aantal:

Deel 1: Verlaten (compleet)

Onder- en bovenbouwpakket van Pasen - deel 1 samen.

(meer informatie)

Code: P.13

Prijs: € 35,00

Aantal:

Aantal Titel Prijs
  Totaal te betalen € 0,00