Menu Sluiten

Hart voor de schepping

De inhoud van deze lessen is gebaseerd op het themaboek “Hart voor de Schepping” en heeft tot doel om samen met kinderen en gemeenteleden met verwondering stil te staan bij de schepping en de Schepper die dit alles maakte.

In 8 lessen denken we met de kinderen na over allerlei aspecten van de schepping aan de hand van de 7 scheppingsdagen. De verwerking tenslotte biedt de kinderen de mogelijkheid om niet alleen met het hart en het hoofd, maar ook met de handen bezig te zijn met het onderwerp. Dat doen we op verschillende manieren, door te knutselen, proefjes te doen en door middel van spelletjes. Tijdens de lessen bouwen we aan een tentoonstelling waar alle gemeenteleden aan het eind van de serie naar kunnen komen kijken!

De inhoud van deze lessen is gebaseerd op het themaboek “Hart voor de Schepping”, een gezamenlijk project van het Christelijk Ecologisch Netwerk (CEN, nu Micha) en de werkgroep Kerk & Milieu uit 2009. Digitaal verkrijgbaar voor 4-7 jarigen (€20,-), inclusief handleiding.

of stuur een bericht